FAQ items aan het laden...

Denis-Plants en Gekatrans bestendigen samenwerking met gepersonaliseerde trailer

Denis-Plants en Gekatrans bestendigen hun jarenlange samenwerking door de ingebruikname van een nieuwe trailer, volledig bestickerd met jongplanten en pluggen van Denis-Plants.

Johan Vrancken, Managing Director van Denis-Plants, getuigt: “Gekatrans verzorgt een groot deel van onze transporten naar klanten in Nederland, België en Duitsland. We speelden reeds geruime tijd met het idee om een trailer van Gekatrans uit te rusten met onze eigen publiciteit. Toen Gert van Gekatrans me belde dat hij een nieuwe trekker en trailer in bestelling had geplaatst, hebben we niet lang getwijfeld. Ontwerpbureau Friswatervoordevis werd ingeschakeld voor de fotografie en grafische vormgeving, Chantum zorgde voor de uitvoering en bestickering. Het resultaat mag er wezen ! Deze trailer zal niet onopgemerkt blijven in het straatbeeld en levert een mooie bijdrage aan onze visibiliteit in de markt.

Over Denis-Plants: Denis-Plants uit Lochristi (België) is een innovatief familiebedrijf opgericht in 1975.  Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van in-vitro jongplanten. Het gamma is zeer divers en omvat een 800-tal variëteiten, gaande van tropische kamerplanten tot vaste planten en helleborus. Het bedrijf beschikt over een eigen R&D lab, afharding gebeurt in het eigen serre complex van 30.000 m2 te Lochristi.

Over Gekatrans: Gekatrans uit Oostakker (België) is gespecialiseerd in bloemen-, planten- en boomkwekerijtransport doorheen de Benelux, regio Rhein Maas (D) en regio Noord Frankrijk .

Onder het motto “ big enough to serve, small enough to care “ zorgen we met het ganse team voor een flexibele en kwaliteitsvolle transportservice . Elke vrachtwagen / trailer is uitgerust met laadklep, boordcomputer voor een real time opvolging en een koel- en verwarmingsgroep .